DETALII TEHNICE

Constructiile sunt realizate pe structura din lemn (optional si pe structura metalica), cu panouri portante avand montanti verticali de 15x5 cm si 15x15 cm. Placa de peste parter este realizata din grinzi de lemn de 10x20 cm.

Inchiderile (peretii) se vor realiza cu panouri structurale deosebit de rezistente si in acelasi timp incombustibile. La interior, peretii vor fi realizati din materiale care asigura purificarea aerului si o izolatie fonica superioara.

Termoizolatia se poate realiza in mai multe variante - fibra din lemn, vata bazaltica, celuloza, etc. , urmarindu-se minimizarea indicilor de transfer termic, rezistenta marita la foc si fiabilitatea in timp a produsului.

Pentru finisaje si zugraveli folosim: gleturi, lacuri si vopsele naturale.

Elementele de decoratiuni interioare si exterioare vor fi realizate din piatra naturala si lemn, cu un accent deosebit pe functionalitate si design, pentru a crea o senzatie de confort si eleganta.

Toate materialele folosite au certificari europene, fiind materiale ecologice destinate a asigura un climat sanatos.

Pentru realizarea constructiilor folosim exclusiv produse, subansamble si produse care nu afecteaza in niciun fel sanatatea.

In ceea ce priveste sistemele de incalzire - racire propunem clientilor nostrii atat varianta clasica (centrala pe gaz si radiatoare), cat si variante moderne (panouri solare, panouri fotovoltaice, iar incalzirea poate fi in pardoseala sau prin plinta).

DESPRE NOI · VIZIUNE SI CONCEPT · PORTOFOLIU DE PROIECTE · DETALII TEHNICE · LOCALIZARE · CONTACT